به گزارش مشرق، سرهنگ داود معظمی گودرزی در اینباره گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوءاستفاده و کلاهبرداری از مردم بهره میبرند و گرچه پلیس فتا نیز بصورت مستمر با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است. یکی از این مناسبتها که احتمال سوءاستفاده از مردم در آن وجود دارد، عید فطر است.
وی با اشاره به نزدیکی ایام عید سعید فطر اظهارکرد: در هر مناسبتی این نگرانی وجود دارد که افراد سودجو و فرصت طلب در بستر فضای مجازی فعالیت خود را افزایش دهند و با عناوین مختلفی در پوشش پرداخت فطریه، کفاره و ... از شهروندان سواستفاده کنند.
معظمی گودرزی با اشاره به اینکه شهروندان به هیچ عنوان نباید برای پرداخت فطریه و کفاره به افراد ناشناس اعتماد کنند، گفت: مردم باید این امورات را از طریق راههای شناخته شده و معتبر انجام دهند. ممکن است افراد سودجو با طراحی سایتهای جعلی کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و به بهانه پرداخت فطریه، کفاره و ... اقدام به سرقت اطلاعات کارت بانکی و خالی کردن حساب بانکی آنان کنند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: در نوعی دیگر از کلاهبرداری ممکن است افراد سودجو با ارسال لینک های آلوده به اطلاعات شخصی و محرمانه تلفن همراه،رایانه و... دسترسی پیدا کنند از این رو توصیه میشود که شهروندان از کلیک بر روی لینک های ناشناس که ممکن است به بهانه فطریه، تبریک عید و ... باشد نیز جدا خودداری کنند. شهروندان باید از پرداخت نذورات در سایتهای نامعتبر و حسابهای شخصی افراد در فضای مجازی خودداری کنند.